Igone de Jongh spreekt zich voor het eerst publiekelijk uit over Thijs Römer

Viral
door Amberzondag, 03 september 2023 om 11:12
de jongh en romer 64b5362f413b6
Thijs Römer stond de laatste tijd flink in de aandacht. Hij werd schuldig bevonden aan het online misbruiken van drie meisjes tussen de 14 en 16 jaar. En dat niet alleen: ook zijn affaire met influencer Noor de Groot bereikte de voorpagina's.
Zijn vrouw, Igone de Jongh, spreekt zich er nu voor het eerst over uit.
In shock
Waar Igone voor de rechtszaak nog achter haar man stond, is dat daarna veranderd. Destijds zei ze 'schijt' te hebben aan wat andere mensen dachten. Yvonne Coldeweijer hoorde ná de rechtszaak al snel dat haar gedachten zijn gedraaid: “Inmiddels heb ik vanochtend van een spion bevestigd gekregen dat Igone op dit moment echt helemaal in shock is.”
0112 thijs igone 1024x576
Niet eerlijk
Waarschijnlijk was de acteur niet helemaal eerlijk geweest tegen haar. “Hij had wel aan haar verteld dat hij had geappt met de meisjes, maar zei dat het niks voorstelde", aldus Yvonne. "De details die naar boven zijn gekomen heeft Igone echt absoluut niet geweten en is hier heel erg van geschrokken.”
Nu verbreekt Igone de stilte en vertelt ze haar kant van het verhaal.
Bron: Instagram
Verscheurd
Yvonne's verhaal lijkt te kloppen. Deze morgen laat Igone zich uit op Instagram. Ze laat weten dat ze van veel dingen niks wist. 'Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan.'
schermafbeelding 2023 09 03 om 110214 756x1024
Uit elkaar
Hiermee bevestigt ze dan ook dat er een einde is gekomen aan hun relatie.