Imke onthult details over hoe nep het programma EOTB eigenlijk is

Viral
door Amber
maandag, 06 juni 2022 om 11:33
schermafbeelding 2022 06 06 om 113119
Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach staat weer voor de deur en is vanaf 12 juni elke week te zien. Eerst blikken we nog even terug op het laatste seizoen met één van de spraakmakendste deelnemers, Imke Roose, en zij onthult details over de echtheid van het programma.
In een gesprek met Love Reality vertelt ze dat hoe zij normaal gesproken is, helemaal niet overeen komt met hoe zij te zien is op televisie. Ze vindt dat de makers haar heel anders hebben neergezet.
Dubbel gevoel
"Ik kijk er heel dubbel op terug. Ze hebben mij op een manier neergezet die ik eigenlijk helemaal niet ben. Ik ben eigenlijk een heel lief, sociaal, medelevend persoon en ik vond dat dat toch wel een beetje anders werd neergezet op beeld", zegt ze daarover. "Ik ben blij dat ik de ervaring heb gehad, maar ik heb natuurlijk wel de meeste haat van het seizoen gekregen. Ik geef wel toe: in het begin was dat zeer lastig, omdat je daar eigenlijk een beetje tegen moet opboksen. Maar nu ben ik daar veel sterker door geworden en eigenlijk wel blij. Want het heeft me tot de persoon gemaakt die ik nu ben.”
Spijt
Toch heeft ze geen spijt en heeft het haar ook mooie dingen opgeleverd. Ze heeft er veel vrienden aan overgehouden. “Ik heb nooit spijt van iets in mijn leven. Want alles wat ik gedaan heb, is omdat ik er toen met de volle honderd procent achterstond. En ik vind ook dat je nooit spijt mag hebben in je leven, omdat het je maakt tot de persoon die je nu bent. En ik ben zeker heel tevreden en trots op de sterke persoon die ik nu ben. En het laatste wat ik eigenlijk nog wil meegeven is: wat er ook gebeurt, welke haat je ook krijgt, welke negatieve vibes ook… Ga ervan weg, probeer er van weg te gaan en doe gewoon je ding. Leef je leven zoals jij wil, want het kan elke dag je laatste zijn."
Bron: Love Reality / Beeld: Instagram @imkeroose