'In de reünie-aflevering van Tempa zit een bizar grote plottwist'

Viral
door Ambermaandag, 08 november 2021 om 18:35
De Temptation Island-deelnemers houden ons al een aantal weken bezig. Er gebeurt namelijk een hoop in het programma en meerdere relaties lijken klaar te zijn. Volgens De Telegraaf zou er in de aflevering van volgende week nog een grote plottwist zitten.
Het allereerste kampvuur beloofde al veel slechts voor de relaties. De beelden die zij te zien kregen, riepen veel emoties op en schaadde hun vertrouwen. Donna was dan ook de eerste die klaar was met haar relatie. Delphine en Aylin kwamen daar later ook bij.
Aylin kreeg maar weinig positieve beelden van haar vriend Efrain te zien en ze besloot om er een punt achter te zetten. Vervolgens kreeg Efrain dit te horen en was hij er helemaal stuk van. Huilend keek hij naar de beelden en zei: ‘Ik geloof het gewoon niet eens.' Daar voegt hij aantoe dat Aylin 'zijn vrouw' is. De Telegraaf voorspelt nog een grote plottwist voor Aylin en Efrain in de volgende aflevering. "In al zijn woede en verdriet laat Efrain blijken dat er toch echt maar één vrouw voor hem belangrijk is. Het zou zomaar kunnen dat hij en Aylin weer als koppel de show zullen verlaten”, schrijft de krant.
Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island