Insider verklapt hoe Monique haar toekomst met André ziet

Viral
door Amberdonderdag, 27 januari 2022 om 14:00
photogrid 1514918040776 1
André Hazes en Monique Westenberg zijn al een tijdje verleden tijd. Maar als we de laatste verhalen mogen geloven, lijkt er weer wat op te bloeien tussen die twee. Een insider heeft laten weten hoe het écht zit tussen hen.
Buurtbewoners hebben na de breuk tussen André en Anne zijn auto regelmatig op de oprit van Monique zien staan. Soms stond zijn auto de volgende ochtend er nog en dat lijkt te betekenen dat hij bij haar zou slapen. Volgens Yvonne Coldeweijer is het weer helemaal aan, maar willen ze het liever nog wel een tijdje stil houden.
Therapie
Een insider heeft nu aan Juice Channel laten weten dat het anders in elkaar zit. Monique heeft namelijk verteld dat André momenteel keihard aan zichzelf werkt en daarvoor verschillende therapieën volgt. Ze is blij dat André dit nu ook zelf inziet en goed bezig is voor zichzelf en kleine Dré. Verder heeft ze ook gezegd dat er nog een lange weg te gaan is voor hem, omdat hij zelf niet zo goed weet wie hij nou is.
Verstand
Op romantisch gebied vertelt ze dat ze elkaars grote liefdes zijn, maar dat er op dit moment veel moet helen. Dat heeft tijd nodig. Momenteel zou ze dus nog geen relatie met hem willen. Tot slot vermeldt ze aan de bron dat haar verstand sterker is. Denken jullie dat ze in de toekomst nog bij elkaar komen?
Bron: Juice Channel