Insiders over breuk André en Sarah: 'De pleuris brak uit'

Viral
door Amber
donderdag, 04 november 2021 om 18:03
Twee weken geleden bracht Yvonne Coldeweijer naar buiten dat het definitief uit is tussen André Hazes en Sarah van Soelen. Nu legt ze op haar YouTube-kanaal uit hoe de break-up is gegaan. Spoiler: het was niet zo leuk.
De breuk tussen André en Sarah ging er niet perse rustig aan toe, weet Yvonne te vertellen. In de video vertelt ze dat Sarah ook een 'psycho' kant heeft en eerder eens haar ex-vriend heeft aangereden.
Daarna onthult Yvonne dat André nu ook kennis heeft gemaakt met die kant van haar en dat dat voor hem de druppel was om het uit te maken. "Wat André Hazes die bewuste avond heeft gezien, is eigenlijk de druppel die de emmer deed overlopen. Het schijnt echt dat hij haar nu zo ontzettend psycho vindt dat hij haar ook helemaal niet meer kan uitstaan. Dat vind ik wel heel erg sneu", vertelt Coldeweijer.
Het begon allemaal in Spanje, toen André daar in een kliniek zat. Zij kwam daar heen gevlogen en toen is het misgegaan. "De pleuris breekt uit. Echt. Mensen vliegen elkaar in de haren, er wordt geschreeuwd, gekrijst, gescholden, er wordt met spullen gegooid”, zegt Yvonne daarover. "Dan gebeurt er iets ontzettend ergs en ik heb besloten dat ik dit deel achterwege ga laten. Wellicht kun je in de psychische toestand van Sarasoel zelf het een en ander invullen, maar ook Yv kent ergens een grens als in: als ik hier de grens niet trek, you know…”, zegt ze tot slot.
Bron: YouTube Yvonne Coldeweijer