Internet gaat stuk om rechtbanktekeningen Kardashians: 'Drie gezichten geleden'

Viral
donderdag, 21 april 2022 om 15:00
2016 11 12 lif 26050633 i9
Momenteel zit de familie Kardashian verwikkeld in een rechtszaak tegen Blac Chyna (33) over de gecancelde realityshow 'Rob & Chyna'. Terwijl de zaak bezig is, gaat het online vooral over een ander aspect.
De rechtbanktekeningen van de familie Kardashian. Het internet heeft er de grootste lol om.
RechtbanktekeningenV
Via Twitter circuleren de rechtbanktekeningen waar Kris en Kylie Jenner en Kim en Khloé Kardashian op te zien zijn. Het valt zeker op dat de tekeningen niet helemaal op de dames lijken. Het is eerder een karikatuur. En daar hebben veel mensen dan zeer grote lol om. "Ik lach al de hele nacht om de rechtbanktekeningen van de Kardashians", schrijft iemand. Een ander iemand schrijft: "Lol, wie heeft deze tekeningen gemaakt?! Dit is van drie gezichten geleden."
Aanklacht
Blac Chyna vertelt dat ze door het cancellen van de realityshow meerdere optredens en sociale media-contracten is misgelopen. Dit heeft haar flink getroffen, waarvoor ze nu een financiële vergoeding van 100 miljoen dollar eist. In eerste instantie werden ook Kourtney Kardashian en Kendall Jenner genoemd in de aanklacht, maar die namen werden later verwijderd.
Machtsmisbruik
Blac Chyna heeft met Rob samen een dochter Dream (5), klaagde de familie in 2017 aan voor contractbreuk en machtsmisbruik. Zij zouden de producenten en studiobazen hebben overgehaald de banden met haar te verbreken en daarmee haar realityshowcarrière de nek om hebben gedraaid.
Bron: rtlnieuws.nl