Is het klaar tussen Bachelorette-stel Sylvia Geersen en Joris?

Viral
door Amber
zaterdag, 30 september 2023 om 19:46
751
Sylvia Geersen viel als een blok voor de Brabantse Joris in De Bachelorette. Zij koos voor hem en zijn sindsdien een stel. Toch lijken er donkere wolken boven hun relatie te hangen volgens juicekanalen.
Wij praten je bij.
Foto's
In tegenstelling tot de vorige seizoenen houden Sylvia en Joris hun relatie al lang vol. Het stel lijkt dolverliefd en heeft grootse plannen. Toch lijkt er iets aan de hand. Juicekanalen is opgevallen dat zij onlangs alle foto's met elkaar hebben verwijderd op social media. En vaak betekent dat niet veel goeds...
sylvia geerens 64b79ef746dc9 1024x576
Conflicten
Yvonne Coldeweijer denkt er ook het hare van. “Sylvia heeft nogal last van moodswings en is niet de meest stabiele meid", schrijft de roddelvlogger. "Joris vindt het lastig om met haar om te gaan en ze hebben daarom zo nu en dan conflicten. Ook houdt Sylvia er een intensieve gewoonte op na om zichzelf rustig te houden. En Joris is het hier echt helemaal niet mee eens.”
Sylvia heeft ook van zich laten horen.
Reactie
Het juicekanaal @RealityFBI heeft ook aan Sylvia gevraagd of de geruchten waar zijn. “Ze reageerde bijzonder gepikeerd, maar ze ontkende niets”, delen ze in hun Instagram Stories.
Wat denken jullie dat er aan de hand is?