Jade Anna zet nieuwe grote stap in haar leven: 'Zo verliefd op jullie'

Viral
door Amber
zondag, 09 juli 2023 om 19:03
knipsel 3
De laatste tijd is er een hoop veranderd in het leven van Jade Anna. Ze heeft afgelopen week de sleutel gekregen van haar huis en gaat nu voor het eerst op zichzelf wonen. Ook neemt ze een andere grote stap in haar leven.
Het vrolijke nieuws deelt ze op Instagram.
Eigen huis
Jade maakte net na haar break-up met Gio bekend dat zij een eigen huis heeft gekocht. Het appartement is in dezelfde stad als waar haar vader en moeder wonen: Heemskerk. Inmiddels heeft ze de sleutel en is zij flink bezig met alles op te knappen.
1024x576a
Grote stap
Sinds deze week staan haar eerste meubels erin en kan ze er bijna helemaal naartoe verhuizen. Dat is niet de enige grote stap die zij op dit moment in haar leven neemt. Vanaf vandaag heeft zij namelijk ook nieuw gezelschap.
Benieuwd naar wie?
Nieuwe katten
Vandaag deelt Jade Anna groot nieuws op haar Instagram. Wie haar al lang volgt, weet dat zij een echte kattenliefhebber is. Bij haar ouderlijke huis had zij katten en ook bij Gio. Vanaf nu heeft zij ook haar eigen katten die zij helemaal alleen gaat opvoeden in haar eigen huis. De foto die zij daarbij deelt is te lief!
schermafbeelding 2023 07 09 om 191914 578x1024
Ben jij blij voor haar?