Jaimie doet een boekje open over relatieproblemen met Lil Kleine

Viral
door Benthedonderdag, 24 juni 2021 om 18:00
In de nieuwe podcast van LINDA.meiden praat Jaimie openhartig over de relatie met haar vriend Lil Kleine. Zo wordt er gesproken over taboedoorbrekende onderwerpen en vertelt ze over de relatieproblemen die zij en de rapper ervaren.
De podcast is opgenomen vóór het incident op Ibiza, dat eind mei plaatsvond en staat nu voor het eerst online. In de podcast onthult Jaimie details over haar relatie met de rapper.
Communicatie is key
''Goed met elkaar kunnen praten is een 'key point' in mijn relatie, maar ik ben er niet heel goed in en mijn partner ook niet,'' legt Jaimie uit. Ze vindt het soms dan ook lastig om geen emoties te gebruiken als ze ergens mee zit. "Als ik rationeel blijf, werkt dat beter. Dat wil niet zeggen dat het altijd goed aankomt, maar ik vind het wel belangrijk,'' vertelt Jaimie.
Opmerkelijke uitspraken
De uitspraken van Jaimie in dit interview zijn wel erg opmerkelijk, aangezien de recente ontwikkelingen in haar relatie met Lil Kleine. Eind mei werd de rapper gearresteerd door de Spaanse politie, nadat hij Jaimie zou hebben mishandeld. Kort daarna werd Kleine weer vrijgelaten, omdat ze weinig bewijs hadden, en brachten ze samen een statement uit waarin ze de mishandeling ontkennen.
Hierna blijven de twee in het nieuws. Zo vloog Jaimie vlak na het incident terug naar Nederland zonder Lio en werd er recent bekend dat het huwelijk niet door zou gaan.
Bron: Shownieuws.nl