Jaimie en Lil Kleine geven verklaring over ruzie in video

Viral
woensdag, 02 juni 2021 om 17:40
De storm rondom de veelbesproken ruzie tussen Jaimie Vaes en rapper Lil Kleine lijkt al een paar dagen een beetje te zijn gaan liggen. Hier en daar wordt er nog wel gespeculeerd over wat er nou precies gebeurd zou zijn en waarom, maar de meeste aandacht is alweer weg.
Maar toch hebben Lil Kleine en Jaimie nu besloten om nog te reageren op het hele incident en alle aandacht daaromheen. Jaimie plaatste zojuist namelijk een video die ze samen met Jorik, zoals Lil Kleine in het echt heet, opnam om wat opheldering te geven rondom de hele situatie.
"Even een berichtje namens mij en Jor", begint Jaimie de video. "We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen. We vielen ons de laatste week best wel verplicht on even rust te nemen om even alles te laten bezinken. Maar hoe rustiger we werden, hoe meet verhalen er kwamen. Dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen."
Ze vervolgt: "We zijn de liefste ouders voor Lío, we zullen nooit iets doen om hem in een situatie te brengen die niet gezond is of gevaarlijk. Die avond is er geen fysiek geweld geweest. Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en we snappen ook dat we eek voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is. Maar wat er nu wordt verspreid, dat is ontzettend treurig en doet ons echt onwijs veel pijn."
Jorik komt bijna niet aan het woord, maar zegt wel: "De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling, als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, weet je dat dat niet de bedoeling was. Maar leugens die verspreid worden, is niet de bedoeling."
Jaimie onderbreek hem en zegt: "Hij gaat wel iets liever zijn." Ze besluit: "Alsjelieft, laat het rusten. Het is nu wel genoeg geweest. We hopen met ons gezin hier ook weer sterker uit te komen."
Bekijk de video waar het om gaan door naar beneden te scrollen en naar de volgende pagina te klikken.
Bekijk de video van de twee hieronder.
Wat vind jij van dit statement?