Jaimie Vaes onthult meer over de beruchte avond op Ibiza

Viral
door Amberdinsdag, 20 juli 2021 om 20:28
Laatst ging het helemaal mis tussen Jaimie Vaes en Lil´ Kleine op Ibiza. Het stel belandde in een ruzie en Jorik werd vervolgens verdacht vanwege mishandeling. Niet veel later deden de twee zelf hun verhaal via een Instagram story en vertelden dat er niets aan de hand is. Jaimie onthult in haar eigen realityshow meer over die ene avond.
Het was een tijdje stil vanuit Jaimie en Jorik na de veelbesproken arrestatie op Ibiza, totdat de twee een video op Instagram plaatsten waarin zijzelf meer duidelijkheid gaven over het incident. In de video vertelt ze dat er sprake was van een stevige ruzie, maar dat het geen gevaarlijke situatie was voor hun zoontje. Ook is ze naar eigen zeggen niet lichamelijk mishandeld tijdens de ruzie.
Jaimie geeft in haar eigen realityshow een kijkje in haar privéleven en daarin is ze ook open over haar relatie met Jorik. Zo werd in haar serie bekend dat het uitstellen van het huwelijk niks te maken heeft met het incident op Ibiza. In haar nieuwe aflevering vertelt ze meer over die ene avond waar het mis ging. Ze baalt er namelijk nog steeds van. “Misschien was het dan een andere keer fout gelopen of misschien was dit sowieso gebeurd. Misschien dan niet die avond, op die plek”, vraagt Jaimie zich af.