Jaimie Vaes plaatst mysterieuze foto en verwijdert 'm meteen weer

Viral
door Fabiënvrijdag, 28 mei 2021 om 12:40
Dat het leven van Jaimie Vaes niet alleen maar over rozen gaat werd de afgelopen week duidelijk. De brunette bevindt zich op dit moment nog steeds in een enorme rollercoaster, maar liet wel weer van zich horen op social media.
De mama van Lío Zion plaatste namelijk een mysterieuze foto, waarvan nog niet helemaal duidelijk is wat ermee wordt bedoeld. Op de foto zijn twee bruine vlakken te zien, zonder tekst of iets anders. Het zou kunnen gaan om een kunstwerk of muur, maar of dit verder nog iets betekent blijft een raadsel. Mogelijk zou het verband kunnen houden met de gebeurtenissen rondom haar en haar vriend Lil Kleine de afgelopen week in Ibiza.
Scroll naar beneden en klik door naar de volgende pagina om de foto die Jaimie plaatste te zien.
Wat is er nou precies gebeurd? Dat wordt op dit moment nog onderzocht. Maar volgens ooggetuigen zou Jaimie, de moeder van Lío Zion (het zoontje van Kleine), in de nacht gewond, bloedend en met kleerscheuren in de lobby van het hotel zijn binnengekomen. De receptioniste zag haar en besloot direct de politie te waarschuwen. De rapper werd gearresteerd, maar is inmiddels ook alweer vrijgelaten. Kortom, een en al drama... To be continued...
Bekijk de mysterieuze foto die ze plaatste hieronder.