Janice Blok gespot op feestje met mysterieuze jongen

Viral
maandag, 21 maart 2022 om 12:51
janice
Na de break-up van Janice Blok en haar ex vriend Donny Roelvink is het vrij stil rondom het liefdesleven van Janice. Naast een paar roddels over hier en daar een voetballer, weten we eigenlijk maar weinig wat er nu speelt. Tot nu!
Nouja, veel weten we nog niet. Maar we hebben wel beelden bemachtigd via het Instagram account Reality FBI waarin Janice dit afgelopen weekend te zien was op een feestje. De beelden werden door een andere feestganger van haar gemaakt.
No Art
De beelden zouden zijn gemaakt op het feestje No Art, wat deze afgelopen zaterdagavond was in Amsterdam. Janice zou het daar blijkbaar heel gezellig hebben gehad met een onbekende jongen in een zwart t-shirt.
Gefilmd
Volgens de roddels zou Janice en de jongen samen eerder van het feestje zijn weggegaan. Ook opmerkelijk was de zonnebril die Janice ophad, waardoor het er op zou lijken dat ze niet herkend zou willen worden.
De beelden
Bekijk de beelden hieronder en vergeet niet op ons YouTube kanaal te abonneren om ook daar op de hoogte te blijven van het laatste celebrity-nieuws in Nederland.
Bron: Reality_fbi / Beeld: Instagram @janiceblok