Jaydi vertelt ook hoe het weerzien met Sonny was

Viral
door Verraderlijkdonderdag, 18 februari 2021 om 11:32
Gisteren schreven we over Sonny die vertelde hoe het was om Jaydi voor het eerst weer te zien. Samenvatting: vrij awkward. Maar nu laat ook Jaydi van zich horen over het moment. En die vertelt een heel ander verhaal.jay
In de reünie-aflevering van Temptation Island deze week is namelijk te zien dat Jaydi en Sonny elkaar eigenlijk zouden moeten treffen om samen hun verhaal te doen over hoe het nu met hun gaat. Dat gebeurde echter niet. De twee waren apart te zien, en deden dus apart hun verhaal. Waarom?
Jaydi meldt aan de Grazia dat dit een bewuste keuze was. “Er zijn nog een aantal dingen gebeurd, waardoor ik de behoefte niet had. Ik had alles wat ik tegen hem wilde zeggen inmiddels al gezegd, dus ik vond het wel goed zo. Het begon al toen ik in Nederland kwam. Hij wilde dat ik zelf mijn spullen op kwam halen, omdat hij wilde praten. Toen ik bij hem aankwam, stonden al mijn spullen in vuilniszakken in de schuur. Toen knapte er iets bij mij; dat is gewoon zo respectloos.”
Daarnaast liet Jaydi nog weten wat ze er van vond dat gezegd wordt dat er veel geknipt is in de uitspraken van Sonny. “Dat is niet zo. Hij spreekt die dingen zelf uit. Al die uitspraken zijn gewoon echt respectloos.”
Heftig! We houden je op de hoogte van het laatste nieuws via onze `Instagram @verraderlijk