Jaydi vertelt waarom zij en Ricky ruzie hebben

Viral
door Verraderlijkzaterdag, 27 februari 2021 om 11:45
De twee onvervalste tortelduifjes van het afgelopen seizoen Temptation Island: Love or Leave Ricky en Jaydi waren na Temptation eigenlijk gelijk bij elkaar ingetrokken. Samen wonen ze in het huis van Ricky.
Voor Temptation woonde Jaydi nog samen met haar toenmalige vriendje Sonny. Na het programma moest ze dus haar spullen ophalen (wat voor een nogal awkward moment zorgde) en heeft ze die maar meteen naar het huis van Ricky gebracht.
Jaydi was te gast in de YouTube serie Back to Reality van Love Island Lotte van Leeuwen. Daarin vroeg ze Jaydi het hemd van het lijf, en zo kwam ook ter sprake waar Jaydi en Ricky wel eens ruzie over hebben.
Lotte vroeg aan Jaydi: "Wat is Ricky’s meest irritante eigenschap?" Jaydi wist het meteen: "Oh, jeetje. Ik denk dat we de meeste discussies hebben over het schoonmaken thuis", begint Jaydi.
"Dat heb ik van mijn moeder. Alles moet netjes zijn en moet precies goed staan", vertelt ze. "En Ricky is daar wat makkelijker in. Hij denkt: oh, dat ligt daar goed. Het is wel netjes zo."
“Ik snap dat wel. Het is natuurlijk zijn huis. Hij woont daar al acht jaar en dan ga ik opeens alles opruimen en verbouwen”, lacht Jaydi. Gelukkig is volgens haar het opruimen en netjes houden van het huis dan ook het enige waar ze wel eens ruzie over hebben gemaakt, zegt Jaydi.