Je gelooft nooit welke mensen meedoen aan EOTB UK

Viral
door Benthe
vrijdag, 01 oktober 2021 om 14:00
Het is altijd weer een grote verrassing wie er te zien is in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach. Inmiddels is het programma al jaren op de Nederlandse buis te zien, maar het programma komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Nu is er weer een nieuw seizoen aangekondigd en er doen wel heel bekende mensen mee. Wij kunnen niet wachten!
Een aantal deelnemers uit het twaalfde seizoen van Ex On The Beach UK zijn nu al uitgelekt, waaronder twee mensen die we kennen van Love Island en Too Hot To Handle.
Anton van Love Island
Anton Danyluk heeft aan het vijfde seizoen van Love Island UK meegedaan. Hoewel hij een lange tijd in een koppel zat met Belle, is het niks geworden tussen die twee. Hij heeft misschien niet de ware liefde gevonden, maar tijdens seizoen 5 hebben we wel heel erg kunnen lachen om zijn grappige uitspraken. Volgens The Sun heeft een van Anton zijn exen zich op het laatste moment afgemeld voor de show, omdat zij een relatie kreeg. Wij zijn heel benieuwd wie er voor Anton uit het water gaat komen, want het zou zomaar kunnen dat dit Belle van Love Island gaat zijn!
Francesca van Too Hot To Handle
Naast Anton zou Francesca Farago ook meedoen met Ex On The Beach. Zij won het grote geldbedrag tijdens het eerste seizoen van Too Hot To Handle. Hier kent ze Harry Jowsey ook van, waar ze een relatie mee heeft gehad. De twee draaien al een tijdje om elkaar heen, dus het zou goed kunnen dat we Harry ook binnenkort de zee uit zien lopen.
Andere namen
Verder gaat de roddel dat er nog een aantal andere bekende gezichten meedoen aan Ex On The Beach UK, waaronder Ella Rae Wise van The Only Way Is Essex en George Boyle uit RuPaul's Drag Race. Dit belooft in ieder geval een spraakmakend seizoen te worden!
Bron: Girlscene