Jessie Jazz zwaar onder vuur na 'respectloze' post overleden vriendin

Viral
vrijdag, 25 augustus 2023 om 10:50
64e87733fec10046766eb9aa
Jessie Jazz Vuijk, een bekende Instagram influencer, veroorzaakt ophef met een Instagram post ter ere van haar overleden mede-oprichtster, Annelotte. Haar woorden zijn niet goed ontvangen door familie en vrienden van Annelotte, die haar post als respectloos beschouwen.
Benieuwd naar de details? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De Instagram post die verkeerd viel

Jessie Jazz Vuijk deelde foto's van haar en Annelotte, die op veel te jonge leeftijd overleed. In haar post sprak ze over wat ze van de dood had geleerd, over hoe kleinigheden uiteindelijk niets voorstellen. Ze vertelde ook hoe het verlies van Annelotte haar aanzette om nog meer te leven en haar hart te volgen. Ze eindigde haar post met een dankwoord aan Annelotte voor de inzichten die ze had gekregen.

De reactie van de moeder van Annelotte

Hoewel Jessie's post bedoeld was als een eerbetoon, werd het niet goed ontvangen door de familie en vrienden van Annelotte. De moeder van Annelotte reageerde op de post en zei dat Jessie één belangrijk ding was vergeten: 'Wees lief voor anderen'. Haar reactie werd massaal geliked door vriendinnen en andere volgers.

Vechten tegen de kritiek

Veel volgers van Jessie vonden de post respectloos. Ze beschuldigden haar ervan de dood van Annelotte te gebruiken om de aandacht op zichzelf te vestigen. "Hoe kan je de dood van een dierbare om jezelf laten draaien... Wat misplaatst dit. Wat meer respect had je gesierd", was een van de vele reacties. Anderen merkten op dat de post een hoog 'mij.. mij.. ik.. ik..' gehalte had, wat verder bijdroeg aan de kritiek die Jessie te verduren kreeg.
Het is duidelijk dat Jessie's bedoelingen, hoewel misschien goedbedoeld, niet goed overkwamen en leidden tot een storm van kritiek. We wensen zowel Jessie als de rest van de nabestaanden veel sterkte met het verlies!
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!