Joey uit Ex On The Beach gespot met oude bekende uit Love Island

Viral
woensdag, 29 mei 2024 om 19:36
schermafbeelding 2024 05 29 om 193717
Joey Ceti, bekend van het all stars-seizoen van 'Ex On The Beach', is gespot met een oude bekende van 'Love Island'. De realiteitster lijkt een nieuwe liefdesconnectie te hebben gevonden en fans reageren geschokt.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Een zonnige ontmoeting op Ibiza

Joey en Kimmy, beide bekend van de Nederlandse reality TV, bevinden zich momenteel op vakantie in het zonnige Ibiza. Het lijkt erop dat de twee elkaar daar toevallig zijn tegengekomen en het erg goed met elkaar kunnen vinden. Ze zijn meerdere keren samen gezien en hebben dit ook op hun sociale media gedeeld. Joey plaatste zelfs een filmpje van hen beiden met de suggestieve songtekst: 'Ik wil je liever samen, niet alleen'

Schokkende reacties van fans

Fans zijn verrast en geschokt door deze nieuwe ontwikkelingen. Reacties op het filmpje variëren van 'Dit meen je niet' tot 'Nee Kimmetje, niet dit, nu ben je een van hen'. Het lijkt erop dat sommige fans nog niet over Joey's gedrag in 'Ex On The Beach' heen zijn, waar hij met meerdere vrouwen het bed deelde.

Liefdesverdriet en nieuwe hoop

Kimmy had eerder dit jaar een relatie met Kengi, een andere deelnemer aan 'Love Island'. Toen hun relatie eindigde, liet ze weten dat haar hart in duizend stukjes was gebroken. Nu lijkt het erop dat Kimmy mogelijk een nieuwe liefde heeft gevonden. Of deze ontluikende romance met Joey serieus is, valt nog te bezien. We kunnen er zeker van zijn dat eventuele updates over hun relatiestatus op de socials zullen verschijnen.
Kimmy was ook te zien in het realityprogramma 'Realitea', waarin ze openhartig sprak over haar ervaringen in 'Love Island'. Deze spannende ontwikkelingen maken ons nieuwsgierig naar wat de toekomst voor deze twee realitysterren in petto heeft.