Jonna vond Love Island eigenlijk 'fake bullshit' en dit is waarom

Viral
door Amber
zondag, 01 oktober 2023 om 20:43
eyjidwnrzxqioijoawxhymvslwnkbiisimtlesi6imdpcmxzy2vuzs91cgxvywrzlziwmjmvmdkvam9ubmetbg92zs1pc2xhbmqucg5niiwizwrpdhmionsicmvzaxplijp7indpzhroijoxotiwlcjmaxqioijjb3zlcij9fx0
Jonna deed mee aan het seizoen van Love Island dat onlangs te zien was. Hij vormde een koppel met Nycole, met wie hij daar een relatie kreeg. Inmiddels is het uit en blikt hij terug op zijn deelname.
Dat doet hij, samen met zijn broer Kevin, in gesprek met De Gazet van Antwerp .
Love Island-avontuur
De Belgische Jonna kwam als original binnen en vormde een stel met Garbi, maar viel daarna al snel voor de temperamentvolle Nycole. Vanaf hun eerste date waren zij onafscheidelijk, alleen ging het al na twee dagen mis in Nederland.
nycole jonna 1024x768
Fake bullshit
Zijn deelname noemt hij een 'rollencoaster van emoties', maar wel een 'leuke ervaring'. Toch twijfelde hij eerst om mee te doen. “Ik vond zulke programma’s eigenlijk – sorry voor mijn taalgebruik – fake bullshit”, erkent hij. “Mijn kijk op de liefde en op vrouwen was de laatste jaren ook heel negatief geworden. Maar ik dacht: wie weet? Misschien vind ik iemand met wie ik serieus kan zijn?”
Overgehaald
Uiteindelijk haalde zijn broer Kevin hem over. “Ik zei dat hij het gewoon moest doen. Je ziet wel wat er gebeurt. Niet veel later contacteerden ze mij om ook mee te doen, deels als verrassing voor Jonna.”
jonna nycole love island
Wat grappig! Had jij dit van hem verwacht?