Juice kanaal lekt bewijs dat relatie Monica en Robbert voorbij is

Viral
door Benthe
vrijdag, 31 december 2021 om 16:24
Het Instagram-kanaal Juice Channel zou ontzettend veel informatie hebben ontvangen over Monica Geuze en haar vriend Robbert Kroese. Het stel kampt met veel relatieproblemen en de presentatrice heeft zelfs in haar vlogs laten weten dat ze struggles heeft. Oei!
De afgelopen weken zijn er steeds meer geruchten dat Monica Geuze en Robbert Kroese misschien wel uit elkaar gaan. Nog niet zo lang geleden vroeg Juice Channel aan Monica wat nu precies het verhaal is, waarop ze reageerde dat er niks aan de hand was. Toch mocht Juice Channel haar antwoord niet met hun volgers delen. ''Als dit soort geruchten over je relatie rondgaan en je krijgt de kans om deze te ontkrachten, dan neem je die toch?'' vraagt Juice Channel zich af op hun Instagram Story.
Geen Robbert in beeld
De verhalen over problemen en een eventuele breuk bleven aanhouden. Ook valt het op dat Monica geen foto's meer deelt met haar vriend op social media. Voorheen heeft ze dit altijd wel gedaan. 25 oktober is de laatste keer dat er een foto van het stel online is verschenen. Zo nu en dan is Robbert nog wel te zien in haar vlogs, maar dit zijn wel ongemakkelijke gesprekken, volgens het juice kanaal.
Recap 2021
Net zoals meer Nederlanders heeft ook Monica een recap video van 2021 gepost op haar Instagram. Wel een beetje gek dat haar vriend nergens te bekennen is. Een volger vroeg zich dit dan ook af en reageerde met de vraag waar Robbert is. Monica gaf geen antwoord, maar blokkeerde de volger. Niet veel later deelde Mo snel een foto met Rob. Vreemd!
Serieus leven
Onlangs liet Monica in een van haar vlogs weten dat ze niet zo lekker in haar vel zit. Dit heeft volgens Monica ook effect op haar relatie met Robbert en haar thuissituatie. De presentatrice heeft haar vriend leren kennen in de coronatijd, waar je natuurlijk niet heel veel kan en alles is heel snel gegaan. Het komt erop neer dat ze stress krijgt van alle serieuze 'verplichtingen'. Recentelijk vertelde Monica in haar podcast Geuze & Gorgels dat ze last heeft van een soort FOMO. Ze zit er mee dat ze een heel serieus leven lijdt en hierdoor voelt ze zich oud. Monica vertelt dat ze ook heeft gesproken met een psycholoog.
Bron: Instagram/JuiceChannel