Julia Mekkes vertelt hoe ze haar vriend heeft leren kennen

Viral
door Fabiën
zaterdag, 30 januari 2021 om 20:30
Julia Mekkes vormde natuurlijk lange tijd een powercouple met niemand minder dan Dave Roelvink, maar helaas mocht dat niet baten. De twee zijn al een hele poos uit elkaar en inmiddels beiden gelukkig in de liefde met iemand anders. Julia vertelt nu waar ze haar nieuwe vriend heeft leren kennen.
In een Q&A op Instagram vertelt ze dat ze hem via een gemeenschappelijke vriendin heeft leren kennen. "En toen heb ik hem toegevoegd en een DM gestuurd na lang twijfelen." Daar reageerde hij gelukkig al snel op. "Na een positieve reactie en een leuk gesprek had hij mij op date meegenomen. En niet zomaar een date, tot in de puntjes voorbereid."
En vele dates volgden. "Wij hadden deze week samen 'vakantie'. Heel gek dat je niks kan doen, maar we hebben veel gewandeld, lekkere hapjes en wijn gehaald, samen gesport, bij vrienden gegeten en vooral heel veel bijgeslapen en series gekeken. Stiekem best lekker dat je niet zoveel kan doen. En aangezien we nog erg verliefd zijn is eigenlijk alles leuk om samen te doen", aldus Julia.