Julia Sinning deelt hele nare haatberichten die ze kreeg na Bachelor

Viral
door Amber
woensdag, 06 april 2022 om 15:00
schermafbeelding 2022 04 06 om 115411
Julia Sinning veroverde het hart van Tony tijdens de Bachelor. Toch was haar deelname niet zo rooskleurig. Ze kreeg namelijk te maken met veel haatberichten. Julia laat nu een greep uit deze berichten zien.
De deelname van Julia aan de Bachelor leek een sprookje. Ze kreeg de laatste roos van Tony en er stond haar een mooi liefdesavontuur te wachten. Maar dat liep net even anders: met de DJ liep het al snel stuk en ze kreeg veel haatberichten op social media.
Pijnlijke berichten
Maandenlang ontving Julia 'pijnlijke, persoonlijke berichten' op haar winst en deelname aan de Bachelor. “De berichten gingen grotendeels over hoe nep en niet oprecht ik ben, dat ik een vreselijk mens ben. Dat ik mee zou doen voor de fame, ik zeker geen liefde verdien: het licht werd mij niet gegund, zeg maar", zegt Julia daar nu over.
Heftige periode
Het is een heftige periode geweest voor de oud-deelneemster. "Ik heb mezelf met (veel) hulp van mijn naasten overeind kunnen houden en ook de lieve, waardevolle en positieve berichten die ik heb gekregen, hebben flink tegengewicht kunnen geven." Het doet haar nu nog steeds pijn om deze berichten terug te lezen. "Er was zoveel dat ik wilde zeggen en ondertussen was ik mijn liefdesverdriet aan het verwerken en aan het strijden voor mijn titel."
Bron: Fem Fem / Beeld: Instagram @juliasinning