Jutta Leerdam ernstig bedreigd: “Heeft knop voor bescherming”

Viral
door Dean
vrijdag, 19 mei 2023 om 19:42
1 48
Sinds Jutta Leerdam een relatie heeft met de internationaal bekende Jake Paul, trekt ze meer aandacht en moet ze extra voorzichtig zijn met haar veiligheid. Dit blijkt doordat ze de politie heeft moeten inschakelen vanwege een ernstige bedreiging.

Jake Paul

Sinds Jutta Leerdam een relatie heeft met YouTuber Jake Paul, is haar bekendheid wereldwijd explosief toegenomen. Nu staat Jutta constant in de schijnwerpers, waarbij iedereen een mening heeft over haar en haar relatie met Jake. Sinds ze hun relatie openbaar hebben gemaakt, wordt Jutta overspoeld met haatberichten op sociale media.
image 15

Bedreigingen

Hoewel veel van deze berichten vervelend maar onschadelijk zijn, wordt Jutta ook geconfronteerd met serieuze bedreigingen. Onlangs was ze te gast bij een collegeprogramma, waar ze vertelde over de nieuwe beveiligingsmaatregelen die ze heeft genomen. Ze heeft nu een noodknop waarmee ze de politie kan waarschuwen als er gevaar dreigt.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Yvonne Coldeweijer

Een van de volgers van Yvonne Coldewijer was aanwezig bij een collegeprogramma en deelde meteen het verhaal van Jutta met de bekende roddelkoningin. Ze vertelde: "Twan vroeg haar over het feit dat ze een politieknop en beveiliging zou hebben vanwege haat en bedreigingen, maar ze wilde daar duidelijk niets over kwijt. Het schijnt dat ze dat nodig heeft sinds ze met Jake aan het daten is.
Bekijk het hieronder:
image 13 613x1024
image 14 608x1024
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!