Jutta Leerdam krijgt huwelijksaanzoek bij Taylor Swift concert

Viral
zondag, 07 juli 2024 om 20:08
schermafbeelding 2024 07 07 om 200944
Op een recent filmpje is te zien hoe Jutta Leerdam in feeststemming verkeert terwijl Taylor Swift het populaire nummer "Love Story" zingt. Bij de tekst "Marry me, Juliet, you'll never have to be alone" gaat iemand voor haar op de knieën. Verrassend genoeg is dit niet haar vriend Jake Paul, maar Robbert Rodenburg. "She said yes", schrijft hij erbij. Hoewel het geen serieus huwelijksaanzoek was, is de schaatsster enorm blij.
Kort geleden reageerde Jutta op zwangerschapsgeruchten. Op haar Instagram-verhaal waren grote, lichtgevende letters met 'boy or girl' in de tuin te zien. De identiteit van de aanstaande ouders die het feestje gaven was onbekend, wat leidde tot speculaties in Jutta's DM's over een mogelijke zwangerschap van haar.
"Even voor de duidelijkheid, ik ben niet zwanger", verklaarde de topsporter. "Het was niet onze gender reveal party. Nina en Logan zijn in verwachting. Ik kan niet wachten op de kleine meid."

Breuk met Schaatsteam Jumbo

Recent kreeg Jutta nog een flinke domper te verwerken. Schaatsteam Jumbo besloot namelijk om niet langer met haar door te gaan. In een verklaring liet Jumbo weten dat "de samenwerking is beëindigd omdat de ploeg niet de overtuiging en het commitment proefde dat in hun ogen nodig is om samen succesvol te kunnen voortzetten" bij Jutta.
De schaatsster gaf ook een reactie. "Ik wilde even laten weten dat ik komend seizoen niet in het geel zal schaatsen. Ik heb op dit moment in mijn carrière iets anders nodig. Ik heb een paar moeilijke weken gehad om hierover na te denken, aangezien het twee jaar voor de Olympische Spelen is. Ik heb echter altijd mijn gevoel, instinct en hart gevolgd en weet wat ik hierna wil doen."