Kaj Gorgels en Jessie Jazz zetten grote stap in relatie

Viral
door Amber
woensdag, 08 september 2021 om 14:00
Trouwe volgers van Jessie Jazz weten dat de beauty dol is op het Spaanse eiland Ibiza. Kaj heeft onlangs in zijn podcast bekend gemaakt dat hij samen met Jessie een huis op Ibiza heeft gekocht. Nu is het zover en verhuist het stel naar de Spaanse zon.
Jessie heeft bekend gemaakt dat ze samen met Kaj naar Ibiza toevliegt om in hun liefdesnestje te trekken. "It's time, we gaan naar Ibiza", schreef ze op haar Instagram. Toch was het wel lastig om haar stulpje in Amsterdam te verlaten. “Ik kijk met zo veel liefde terug op deze fase en met heel veel excitement en blijdschap focus ik mij nu op mijn droom; wonen op Ibiza. Het is gelukt! En hoe…”
Het is voor de lovebirds een grote droom die uitkomt. "Het was voor mij en Jes altijd al een droom om in het buitenland te wonen en Spanje stond altijd al hoog op de lijst. We vonden een aantal maanden geleden een huis dat beschikbaar was, toen is het allemaal heel snel gegaan. Want waarom moet je altijd wachten en schuif je zoiets naar voren?", vertelde Kaj eerder in een interview met RTL Boulevard. Wij wensen ze veel geluk toe!