Karina vertelt details over haar 'garage-avontuurtje'

Viral
door Amber
zondag, 07 maart 2021 om 21:05
In de nieuwe aflevering van Reality Check worden er een paar pittige vragen gesteld aan Temptation Island deelneemster Karina. Op het eiland ging ze de fout in met Daryl en brak ze haar relatie met Gregory.
Nadat Karina de temptation aanging met Daryl en een wilde nacht met hem had beleefd, liet hij in Nederland niets meer van zich horen. Haar eerste vraag is dan ook of zij zich gebruikt voelt door hem. “Ja en nee. Na Temptation heeft hij een aantal keer duidelijk gemaakt dat ik ‘normaal niet het meisje zou zijn waarvoor hij zou gaan’. Ik denk dat hij heeft meegedaan voor de fame, maar dat geldt voor de meeste mensen wel.”
Haar relatie met Gregory was al kapot toen ze elkaar nog onder ogen moesten komen bij het kampvuur. In een vlaag van woede vertelde hij dat Karina al eerder is vreemdgegaan in een garage. “Er was heel veel gebeurd tussen Greg en mij. Op een gegeven moment was ik aan het praten met een andere jongen. Ik had een date met hem en we stonden met een auto in een parkeergarage. Daar is toen het een en het ander gebeurd,” antwoordt Karina op de vraag wat er precies was gebeurd in de garage.
Bron: Love Reality, Rumag, Beeld: Instagram Karina.