Kennis van André Hazes bevestigt verhaal rondom zijn vertrek

Viral
door Amberdinsdag, 28 september 2021 om 19:00
Er is onlangs naar buiten gekomen dat André Hazes te kampen heeft met een emotionele burn-out. Volgens de geruchten gingen hij en zijn liefje een paar dagen weg, afzonderlijk van elkaar. Een kennis van Hazes vertelt daar meer over.
André en Sarah hebben de afgelopen tijd veel over hun heen gekregen. Volgens een kennis is de burn-out hierdoor ontstaan. "Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de coronapandemie met zich meegebracht heeft en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad", legt de kennis uit. Daar voegt ze aan toe dat vooral zijn privéleven een grote rol heeft gespeeld bij zijn mentale gezondheid.
"De laaghartige aanvallen waarmee hij te kampen heeft, zijn ongekend zwaar. Ik maak me oprecht zorgen om André, en ook over Sarah", gaat ze verder. "Dat hij Monique verliet en kort daarop opbiechtte dat hij gevoelens voor Sarah had gekregen, was voor een aantal mensen zó misdadig, dat er een háát losbrak die zijn weerga niet kent. Opvallend is dat zijn echte fans nog altijd vierkant achter hem staan, dat merkt hij aan alle steunbetuigingen die hij uit de meest onverwachte richtingen krijgt.“
Bron: axed.nl