Khloé Kardashian laat voor het eerst gezicht van zoontje zien

Viral
door Verraderlijk.nldinsdag, 14 maart 2023 om 12:09
0 khloe kardashian
Khloé Kardashian heeft gisteren een verjaardagspost gedeeld voor Tristan Thompson, waarop voor het eerst het gezicht van hun jongste zoontje te zien is.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!
Verjaardag Tristan Thompson
Gisteren was het verjaardag van Tristan Thompson, de babyvader van Khloé Kardashian. In een Instagram-post eerde Khloé haar ex met een foto waarop het gezicht van hun jongste zoontje te zien is. Een moment dat we allemaal al een tijdje hebben verwacht, maar wat toch een verrassing was. Maar was de post van Khloé liefde of shade?
Tekst gaat door onder de foto.
image 24
In de post laat Khloé voor het eerst het gezicht van haar zoontje zien. We zien hem omringd door zijn vader, oudere zus en halfbroer Prince. Maar het is de caption die ons verrast met een boodschap die misschien meer is dan alleen de verjaardagswens. "My birthday wish for u is that u continue to crave change, healing, and transformation." Wij zijn benieuwd wat het te betekenen heeft, maar het is duidelijk dat Khloé hiermee de verhouding tussen haar en Tristan beïnvloedt.
Benieuwd naar de foto van hun zoontje? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om door te lezen!
Lees snel verder op deze pagina en bekijk alles hieronder!
Hoewel de post van Khloé een lieve verjaardagswens lijkt, is het duidelijk dat er meer achter schuilgaat. Khloé en Tristan hebben samen twee kinderen, maar zijn geen stel meer. In een video van Kourtney Kardashian vroeg Kourtney aan Khloé “Are you sleeping with Tristan?” Khloé antwoordde: “No, I am not. I’m really not.” Nadat de leugendetector bevestigde dat haar verklaring waar was, bekende Khloé “I would die if it said I was.”
Hoewel Khloé en Tristan geen stel meer zijn, moeten ze samen de verantwoordelijkheid nemen voor het opvoeden van hun twee kinderen. De post van gisteren lijkt erop dat Khloé haar ex een verandering wil zien. Benieuwd of Tristan dit gaat veranderen.
De foto
Bekijk hieronder de foto:
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse influencers?
Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!
Bron: NSMBL