Klant in ziekenhuis na gebruiken van product van Yolanthe Cabau

Viral
maandag, 08 juli 2024 om 20:38
schermafbeelding 2024 07 08 om 204350jpg

Populaire producten van Cabau lifestyle onder vuur vanwege heftige bijwerkingen

De producten van Cabau Lifestyle, het merk van Yolanthe Cabau, zijn razend populair. Ondanks het succes, uiten meerdere klanten ernstige zorgen over bijwerkingen. Sommigen waarschuwen zelfs anderen: "Je bent gewaarschuwd."
Tijdens de coronapandemie lanceerde Yolanthe Cabau haar lifestyle merk, een platform gevuld met work-outs en supplementen. Hoewel veel bekende Nederlanders fan zijn van de producten, is er ook veel kritiek op het merk.
Op Trustpilot melden verschillende klanten dat ze ernstige bijwerkingen ervaren. Een klant schrijft: "Na een paar dagen gebruik kreeg ik jeuk over mijn hele lichaam en last van extreme eczeem en brandende bulten op meerdere plekken. Ik moest naar de huisarts en uiteindelijk naar de dermatoloog voor antibiotica. De kans is 99% dat het door de inname van de fatburner komt. Na wat zoeken op Google vond ik meer mensen met dezelfde klachten na het gebruik van de fatburner."
Een andere klant belandde zelfs in het ziekenhuis. "Het is gevaarlijke troep. Een vriendin van mij kreeg volgens de artsen alvleesklierontsteking door de fatburner-drank. Dus je bent gewaarschuwd," vertelt de klant.
Nog een andere klant beweert last te hebben gekregen van hartkloppingen door de producten van Yolanthe. "Ik krijg hartkloppingen en ervaar erge onrust. Ook een ander aan wie ik het heb aangeraden, ervaart toevallig klachten en heeft na gebruik van de fatburner last van hoge bloeddruk. Dus wel even goed op letten," aldus de klant.