Koen doet heftige uitspraak: "Koen Kardashian is dood"

Viral
door Dean
maandag, 01 mei 2023 om 17:55
koenkardashian2
Koen Kardashian is naar buiten gekomen met een heftig verhaal uit zijn jeugd. Voor het eerst vertelt hij over seksueel misbruik op jonge leeftijd. Dit gebeurd tijdens het programma Special Forces waarbij de staf het uit hem krijgt.
Koen komt in het programma de kamer binnen met een zak over zijn hoofd. Hij wordt gedwongen om op een stoel te gaan zitten en de staf wil weten hoe het is om 'Koen Kardashian' te zijn, de naam die hij gebruikt op zijn sociale media-kanalen. Zijn antwoord is "vermoeiend" en hij geeft toe dat hij er een flinke puinhoop van heeft gemaakt. "Ik ben altijd al verslaafd geweest, maar dit is echt uit de hand gelopen. Ik was helemaal de weg kwijt", vertelt hij.
koenkardashian2

Levensstijl

Koen vertelt dat hij vorig jaar zo diep zat dat hij over veel dingen begon te liegen. " Het kan natuurlijk komen door trauma’s en door een uit de hand gelopen levensstijl,'' vertelt hij."Dat ik op mijn zestiende verkracht ben. Ik heb het altijd voor mezelf gehouden, omdat ik me schuldig voelde.”
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

"Koen Kardashian is dood"

Koen heeft besloten dat er wat moet veranderen, "Iets wat ik heb geleerd is dat je zelf de verantwoordelijkheid moet nemen voor de dingen en de daden die je op je kerfstok hebt en dat heb ik het afgelopen jaar eindelijk gedaan,'' vertelt hij. Ook neemt hij afscheid van zijn alter-ego. "Koen Kardashian is dood. Ik vind dit een heel mooi moment om met een frisse start te beginnen als Koen Pieter van Dijk.”
jaimie en koen 902x1024