Koen reageert op ruzie met Jaimie en Estelle

Viral
door Amber
maandag, 06 september 2021 om 12:25
Koen Kardashian heeft onlangs een grote stap in zijn leven genomen en besloot om naar een afkickkliniek te gaan in Zuid-Afrika. Na een lange tijd gaf hij een update aan zijn volgers via Instagram, maar het bleef verdacht stil vanuit zijn besties Estelle Cruijff en Jaimie Vaes. Koen heeft een reactievideo op deze stilte gemaakt.
Inmiddels is Koen weer in Nederland, waar hij nog steeds hard aan zijn herstel werkt. Hij plaatst regelmatig krachtige teksten op zijn Instagram, maar nu ook een reactie op alle geruchten dat de influencer ruzie zou hebben met Estelle en Jaimie.
Toen hij een update gaf over zijn herstel, bleef het namelijk erg stil vanuit hun kant. Volgens Koen heeft dit helemaal niks te maken met een ruzie. “Dag lieve vriendinnen, ik wil even een roddel ontkrachten. Er wordt gezegd dat ik mijn lieve vriendinnen Jaimie en Estelle niet spreek. Nou, ik spreek ze precies nog elke dag en ze zijn heel lief voor me in deze tijd.”
“Er wordt geconcludeerd dat ik ze niet meer spreek omdat ze niet meer reageren op mijn Insta, maar deze meiden zijn ook druk met leuke dingen, werkdingen”, legt hij vervolgens uit. “Er is meer dan Instagram. Lieve meiden, alsjeblieft, s*ck a d*ck.”
Bron: axed.nl