Kritiek op Justin en Hailey Bieber na livestream

Viral
door Amber
maandag, 08 maart 2021 om 11:37
Justin en Hailey Bieber worden regelmatig geconfronteerd met kritiek. Nu liggen de twee ook onder vuur. Ze krijgen kritiek nadat ze Mexicanen belachelijk zouden hebben gemaakt in een Instagram livestream.
Ze noemden de Mexicanen en Cubanen drugsbaronnen. De fans die deze livestream aan het kijken waren vonden dit niet kunnen. Hailey kreeg al vaker kritiek om haar racistische uitspraken. Bekijk hieronder het stukje uit de livestream.
Het is niet de eerste keer dat het getrouwde koppel kritiek krijgt. Een jaar geleden was er een man die een oproep had geplaatst om nare reacties onder Hailey’s foto’s te plaatsen. Daar reageerde Justin op via een filmpje op Instagram: “Het is buitengewoon moeilijk om de betere persoon te zijn als ik zie dat degene waarvan ik het meest houd, gepest wordt door dit soort mensen. Het is niet goed.” Hij plaatste dit bericht om mensen te laten zien met wat zij dagelijks te maken krijgen.
Hailey heeft eerder al aangegeven dat zij niet goed om kan gaan met de negatieve reacties die zij krijgt op sociale media. Daardoor kampt ze met mentale problemen en volgt ze nu consequent therapie.
Bron: Teenmag, Beeld: Instagram Hailey Bieber.