Lars (ex van Monica Geuze) datet nu met bekende Love Island-ster

Viral
door Danique Jansendonderdag, 24 maart 2022 om 19:03
schermafbeelding 2022 03 24 om 164734
Lars Veldwijk had lange tijd een relatie met Monica Geuze. De twee hebben samen hun dochtertje Zara-Lizzy. Zowel Monica als Lars heeft de liefde weer bij iemand anders gevonden, maar bij Lars lijkt er iets raars aan de hand te zijn.
Gespot met...
Na de break-up met Monica werd Lars gespot met Annemarie van de Baan. Het leek lange tijd serieus tussen hun, maar door een nieuw gerucht komen er twijfels aan hun relatie. Lars is namelijk gespot met Fabiënne, een oud deelneemster van Love Island.
Iemand had Lars en Fabiënne gespot in een restaurant en vertelde het aan het JuiceChannel. JuiceChannel ging gelijk op onderzoek uit en vroeg aan Fabiënne of dit gerucht klopt. De oud Love Island-deelneemster zegt dat ze inderdaad samen waren. "We hebben het gewoon gezellig gehad", laat ze weten.
Bom gebarsten
Ook geeft Fabiënne duidelijk aan dat het ging om een date. Hoe het zit tussen Annemarie en Lars is niet helemaal duidelijk. Zij plaatste vlak nadat het nieuws naar buiten kwam een foto van het eten in een restaurant. En op die foto is Lars zijn hand duidelijk te zien. Het lijkt erop dat een bom is gebarsten en de twee meiden nu 'vechten' om Lars.
fabienne lars veldwijk 572x1024
Bron: Love&Reality / Beeld: Instagram