Lars Veldwijk herenigd met ex, Monica Geuze reageert

Viral
door Amberwoensdag, 29 december 2021 om 14:21
Lars Veldwijk is een tijdje samen geweest met Annemarie van der Baan, maar echt lang duurde het niet. Toch zijn de twee nu weer samen gespot in Dubai. Dit is ook Monica Geuze opgevallen en ze reageert er onopvallend op via haar Instagram Stories.
Lars en Annemarie zijn een tijdje samen geweest, maar hebben nooit iets publiekelijk van elkaar gedeeld. Ze kwam wel bij zijn ouders over de vloer en heeft ook zijn kinderen ontmoet. De prille relatie was waarschijnlijk stukgelopen toen Lars vertrok naar Zuid-Korea voor zijn voetbalcarièrre. De echte reden van de breuk is nooit echt duidelijk geweest.
Het roddelaccount Reality FBI is opgevallen dat Lars en Annemarie nu samen zijn in Dubai. Annemarie plaatste namelijk een foto in haar Stories dat ze in Dubai is en ze schreef daarbij: "My favorite place". Op de foto zie je drie mannen lopen en één van die mannen is Lars. OMG!
Dit is Monica Geuze ook opgevallen en ze plaatst als gevolg van deze foto een selfie in haar Stories met de tekst: "Iedereen zit godverdomme in Dubai en het is mij nog niet eens gelukt om te douchen vandaag...". Wat zou ze hiermee bedoelen?
Bron: Instagram @reality.fbi