Laura van Temptation verpest kapsel van vriend Roger

Viral
dinsdag, 06 april 2021 om 7:00
We weten allemaal nog hoe het Temptation Island avontuur verliep voor de Belgische Laura en Roger. Het ging ze erg gemakkelijk af, en dat kwam vooral omdat het stel ervoor koos om de verleiding niet aan te gaan. Na hun deelname ging het toch fout tussen de tortelduifjes en zijn ze zelfs een tijdje uit elkaar geweest! Inmiddels is het bijgelegd en zijn ze weer samen, maar Laura gaat meteen de fout in. Ze heeft namelijk het kapsel van Roger zo erg verpest, dat hij kaal moest.
De kappers zijn door de lockdown natuurlijk lang dicht geweest, dus ook Roger liep rond met een corona kapsel. In februari was hij er klaar mee, z'n haar moest nu toch echt worden bijgeknipt. Vriendin Laura gaf aan dat ze hem daarmee wel wilde helpen, maar ze ging compleet de mist in.
Op Instagram vertelt Roger: ''Op 2 februari vroeg ik aan Laura of ze mijn kapsel een beetje wilde bijknippen, maar dat is niet zo goed verlopen... Het zag er niet uit! De enige optie was om kaal te gaan.'' Roger legt uit dat hij zeker drie weken niet in de spiegel durfde te kijken.
Roger heeft dan ook dringend advies voor andere mannen. ''Als je vriendin je haar wil knippen, laat het haar niet doen!''
Bron: LoveReality