Lena over valpartijen tijdens EMIDJ: "Kwam door iets anders"

Viral
door Dean
maandag, 27 maart 2023 om 14:05
lena
In Echte Meisjes in de Jungle lag Lena vaker op de grond dan dat zij op twee benen stond. In het programma kwam naar boven dat cosmetische ingrepen hier de reden van waren, nu vertelt Lena dat het door wat anders kwam..

Spijt

Lena vertelt: "Ik voel écht spijt, waarom ben ik begonnen met opereren? waarom?” Dit gaat over haar BBL ingreep. “Ik kan niet normaal meer kleren aantrekken. Ik heb het idee dat ik echt goed moet opletten wat ik aantrek. Het kan er heel snel ordinair uitzien.” Ook vertelt zij moeite te hebben met liggen. “Soms doet het ook best wel pijn eigenlijk. En ik voel me ook best een stuk zwaarder.”
echte meisjes in de jungle 1024x575

Tevreden

“Ik was heel tevreden hoe ik eruitzag. Ik was niet zo beïnvloed door social media en mensen om me heen die er goed uitzagen. Ik was heel blij met m’n lichaam, totdat ik dit wereldje in kwam en alleen maar vrouwen met grote billen en volle borsten zag. Toen wilde ik dat ook allemaal hebben.” Hierna vertelde zij de echte reden dat zij constant omviel..
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

B12 Tekort

“Ik viel daar heel vaak. Ik heb toen als grap gezegd: ‘Dat komt door mijn zware kont en m’n grote borsten’.” Maar dat was niet de reden. “Het kwam voornamelijk door de B12 te kort. Maar ik moet zeggen, omdat ik niet helemaal in evenwicht ben, kan het soms zijn dat als ik even niet goed oplet, ik wel snel achteroverval doordat mijn heupen en kont net even wat uitsteekt.” Ze ziet de ernst er wel van in. “Het is echt heel erg. Ik had nooit gedacht dat dit een probleem zou zijn in m’n leven.”
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!