Lesley deelt verassend nieuws over relatie met Ivory uit EOTB

Viral
woensdag, 05 juni 2024 om 20:32
schermafbeelding 2024 06 05 om 203347
Lesley van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars deelt openhartig over de relatieperikelen met Ivory. Is het nog steeds koek en ei tussen de twee? Of is er meer aan de hand?
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Lesley en Ivory: Een love story vol ups en downs

In de populaire realityshow EOTBDD, betrad Lesley het toneel als de ex van Ivory. De relatie was op de klippen gelopen omdat Ivory het niet zo nauw nam met de monogamie. Maar tijdens de show leek het erop dat de vlam tussen de twee opnieuw oplaaide. Tijdens een Q&A sessie op Lesley's Instagram, vroeg een nieuwsgierige fan of Lesley Ivory zo makkelijk had vergeven als het op tv leek. Lesley's antwoord? "Ik heb zo weinig zelfrespect als het op Ivory aankomt... Als hij één keer naar me lacht, heb ik hem alles alweer vergeven..."

Zijn Lesley en Ivory nog een stel?

De laatste aflevering van EOTB liet zien dat Lesley en Ivory als happy couple de show verlieten. Maar wat is de huidige status van hun relatie? Op die vraag mag Lesley nog geen antwoord geven. "We mogen hier nog niks over delen", liet ze weten in een reactie op Instagram. "Pas na de reünie. I'm sorry."

De reünie-aflevering: Het moment van de waarheid

De reünie-aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars wordt op zondag 9 juni uitgezonden op MTV. Vanaf dinsdag 11 juni is de aflevering te zien bij Videoland. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voor we weten of Ivory en Lesley nog steeds een item zijn. Wordt vervolgd...