Lesley van EOTB heeft nóg een ex aan haar lijstje kunnen toevoegen

Viral
door Benthe
donderdag, 10 juni 2021 om 20:00
Afgelopen zondag was alweer de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Hoewel het programma helaas is afgelopen, gaat de juich nog even door. Lesley heeft namelijk verklapt dat ze met nog een deelnemer het bed heeft gedeeld, maar dit is nooit uitgezonden. Wow, whut?!
Lesley heeft tijdens haar deelname aan EOTB met heel heel wat mannen de lakens gedeeld. Op tv hebben we gezien dat ze met maar liefst zes deelnemers het bed is ingedoken. In een nieuwe YouTube-video van RUMAG is Lesley samen met Shani en Dusty te gast om te praten over de laatste aflevering. In deze video verklapt Lesley dat ze met nog een deelnemer van het seizoen de lakens heeft gedeeld. ''Ja, met Danny, maar dat ontkent hij,'' vertelt Lesley. Wait, what? We kunnen dus een zevende man aan haar lijstje toevoegen!
Geheimhouden
In Nederland hebben Lesley en Danny het nog heel gezellig gehad met elkaar. Aangezien dit na de opnames is gebeurd, hebben we dit natuurlijk niet kunnen zien. Het is dat Lesley het heeft verteld, want als het aan Danny lag, waren we er nooit achter gekomen! ''Hij heeft aan mij gevraagd of ik het geheim wilde houden, omdat hij toen bezig was met Gullusen", vertelt Lesley. "Dus ik dacht: ik ga hem niet snitchen. Maar uiteindelijk is het niks geworden tussen hem en Gullusen, dus toen dacht ik: oké, dan heb ik ook geen reden meer om het geheim te houden. Ik dacht dat dit de reden was dat ik het tegen niemand mocht vertellen, maar hij schaamt zich er heel erg voor en heeft er spijt van," legt Lesley uit.
Bron: Grazia.nl