Liefde: 'Selena Gomez en Zayn Malik zijn aan het daten'

Viral
door Dean
maandag, 27 maart 2023 om 19:14
selena gomez natural selfie e1554564699564
Het lijkt erop dat er na alle vrijgezelle jaren weer liefde in de lucht hangt in het leven van Selena Gomez. De geruchten gaan namelijk rond dat zij het erg gezellig heeft met Zayn Malik.

Hailey Bieber

Afgelopen weken bestond het liefdesleven van Selena vooral uit roddels rondom een strijd met Hailey Bieber. Dit is omdat mensen denken dat Justin graag weer terug wil naar zijn ex Selena Gomez. Selena nam het op voor Hailey, hierdoor kreeg zij zelfs tien miljoen volgers erbij op Instagram waar Hailey juist weer miljoenen verloor..
fifa fans right now 1width 800

Drew Taggart

Eerder gingen de geruchten rond dat zij met Chainsmokers zanger Drew Taggart ging. Dit blijkt nu dus niet waar te zijn. Mensen weten zeker dat zij haar pijlen op Zayn gericht heeft, eerder zei zij al een crush op hem te hebben. Maar nu werden zij ook samen zoenend gespot tijdens een etentje in New York.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

TikTok

@klarissa.mpeg is een TikTokker die het verhaal over de twee celebs deelde. Zij verteld in een TikTok hoe het verliep, de geruchten werden echter nog niet bepaald door Selena of Zayn!
Bekijk het hieronder:
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!