Lil Kleine haalt uit naar moeder: “Ik neem mijn moeder kwalijk…”

Viral
door Dean
vrijdag, 24 maart 2023 om 19:53
lil 93810cfe0c9ba091ed0c96e20036bc61 2000 2
Na een lange tijd niks uitgebracht te hebben is Lil Kleine weer terug met een nieuwe single. Hij had alleen in dit nummer weinig goeds over zijn moeder te zeggen..

In de steek gelaten

In zijn nieuwe single praat Lil Kleine ook over de mensen die hem in de tijd dat hij gecanceld werd in de steek gelaten hebben. “Ik zag die mensen op me switchen op de dag dat ik gecanceld werd. Nu pomp je mijn collega maar jij bent niet eens een fan van hem.” Maar over deze tijd had hij ook nog wat positiefs te zeggen: “Misschien heb ik mezelf na al die tijd pas echt gevonden. Door weer te denken aan relaties maar alleen gezonde. Door weer te denken als een vader, ik wil niet leven zonder.”
lilkleinepng 1024x683

Moeder

In het nummer kwam ook zijn moeder aan bod: “Realiseer mij steeds vaker; ik ben goed beschadigd. Want kan je zeggen jongen, vroeger was het moeilijk namelijk. Mijn eigen aandeel dat is groot maar neem m’n moeder kwalijk. Dat ze dingen deed die op geen enkel vlak zijn goed te praten.”
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

De videoclip

Ook de videoclip van het nummer kwam onlangs uit van het nummer. Lil Kleine deelde in een livestream dat hij niet verwacht dat het nummer een echte hit wordt maar dat hij wel trots is op het nummer omdat het weer een nummer is van de 'oude Lil Kleine'
Bekijk de videoclip hier beneden:
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!