Lil Kleine vertelt wat voor nare dingen zijn moeder vroeger heeft gedaan

Viral
dinsdag, 05 april 2022 om 21:00
schermafbeelding 2018 11 27 om 110018png
Er is veel te doen rondom Lil Kleine nu hij onlangs vast zat op verdenking van mishandeling. Dit heeft veel stof doen opwaaien en er duiken nu ook oude interviews met hem op. Zo ook dit interview, waar hij onthult welke erge dingen zijn moeder bij hem als kind zou hebben gedaan.
De rapper was ooit te gast bij het programma 'Waar is de Mol' en hier had hij een emotioneel gesprek over zijn moeder. "Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan bij mij als kind. Hele erge dingen...", begint Jorik emotioneel.
Geloof
Aan zijn gezicht is af te lezen dat het hem nog steeds raakt. "Die dingen doe je niet bij een kind en sowieso niet bij iemand." De presentator van het programma, John de Mol, vraagt aan hem of zijn vader daarom ook zo belangrijk voor hem is. "Sommige mensen hebben een geloof of geloven in een god, maar ik geloof in mijn vader. Hij is mijn god", antwoordt Jorik daarop.
Uiterste
Vervolgens komt Jaimie ook aan het woord. "Hij is heel erg van het uiterste. Hij kan heel erg plus zijn maar ook heel erg min, maar zo staat hij ook gewoon in het leven. Hij is heel erg explosief. Dat is af en toe ook in onze relatie zo", aldus Jaimie.
Bekijk de hele video hieronder!
Bron/beeld: Talpa