Loiza Lamers in ziekenhuis na aanrijding, zo gaat het nu met haar

Viral
door Amber
donderdag, 05 mei 2022 om 13:20
schermafbeelding 2022 05 05 om 131903
Het was gisteren flink schrikken voor Loiza Lamers: het model werd aangereden door een automobilist en is toen opgenomen in het ziekenhuis. Ze geeft vandaag een update hoe het nu met haar gaat.
Loiza deelde gisteren op haar Instagram Stories dat zij een fotoshoot had voor het lingeriemerk Hunkemöller. Later op de dag ging het helemaal mis. Het model werd opgenomen in het ziekenhuis na een ongeluk. "Het gaat goed met haar", liet haar manager Vanessa van Vuuren weten, "maar we zijn even in afwachting van de foto's die zo gemaakt worden. Ze willen graag even een check doen."
Goed vanaf gekomen
Gelukkig gaat het vandaag weer een stuk beter met haar. "Ik wil beginnen met het feit dat ik redelijk oké ben en dat ik op wat flinke kneuzingen en blauwe plekken na er echt heel goed vanaf ben gekomen", schrijft ze op haar Instagram.
Schrik
"Nu is het vooral even bijkomen van de schrik, zeker omdat de automobilist is doorgereden na het ongeluk, dat doet wat met je. Gelukkig wordt dat opgelost door de politie." Wij wensen Loiza veel beterschap toe!
Beeld: Instagram @loizalamers