Lol! Dit gebeurt er met de Bachelor rozen ná de ceremonie

Viral
door Amber
dinsdag, 12 april 2022 om 15:00
bachelor 2
Je hebt je het vast al wel eens afgevraagd: wat gebeurt er met de rozen die de dames van Thomas krijgen ná de ceremonie? Deelneemster Yaël legt het ons uit!
Aan het einde van elke Bachelor-aflevering vindt er een rozenceremonie plaats. Hier kiest Thomas de vrouwen uit met wie hij het avontuur verder wil voortzetten. Dit doet hij door de dames een roos te geven. Deelneemster Yaël kreeg helaas geen roos en houdt nu een vragenrondje op haar Instagram.
Rozen
Een volger vraagt haar wat er nu eigenlijk gebeurt met de rozen na een rozenceremonie. "Ik bewaarde de rozen met m’n roomies in een vaas op onze kamer”, vertelt Yaël daarover. Alle dames verzorgden hun rozen goed, want er zit natuurlijk een mooie herinnering aan.
Geen klik
De meeste dames balen ervan wanneer zij geen roos krijgen, maar Yaël had er minder moeite mee. Zij voelde geen klik met de Bachelor. Bij RumagTV haalt ze nog naar hem uit. "Ik voelde dat hij niet echt oprecht was, ik voel dat soort dingen heel snel aan. Ik heb dat ook een paar keer gezegd in gesprekjes, maar dat is niet uitgezonden."
Bron: Love Reality / Beeld: De Bachelor, Videoland