Love Island-Feline reageert op geruchten over relatie Lars Veldwijk

Viral
door Amberwoensdag, 07 april 2021 om 15:00
Profvoetballer Lars Veldwijk is al enige tijd vrijgezel en trotse papa van zijn dochtertje Zarra-Lizzy. Volgens fans leek het er sterk op dat er ook nog een andere dame in zijn leven zou zijn. Dit zou om Love Island-ster Feline Gast gaan.
Roddelkoning Fawrynotsawry houdt Instagram goed in de gaten en de reactie van Feline onder Lars’ foto viel hem erg op. Hij plaatste een foto met een schattige hond die hij Ice noemt. Het lijkt erop dat hij deze naam niet zelf heeft bedacht, want Feline schreef in de reacties: “Ik wil credits voor deze naam meneer”.
Het lijkt op een prille romance...
Klik naar de volgende pagina om de reactie van Feline te zien.
Het lijkt op een prille romance, maar helaas is dit niet het geval. Zijn “nieuwe vlam” Feline reageert op de geruchten en vertelt dat er niks is tussen die twee. “Ik ken Lars al jaren, het is niks bijzonders. We hadden het over hondjes omdat ik er binnenkort ook eentje neem”, vertelt ze.
Op dit moment is er ook geen andere man in haar leven. “Na al die ellende hoef ik even geen man meer hoor. Ik moet eerst nog revalideren van die anderen, haha”, aldus Feline.