Love Island-Mert geeft zijn mening over nieuwe relatie Joan met Niek

Viral
door Benthe
vrijdag, 31 december 2021 om 14:54
Het is inmiddels al een paar maanden uit tussen Joan en Mert van Love Island. Joan heeft sinds kort zelfs een nieuwe man in haar leven: Niek Marijnissen, bekend van de Bachelorette. In een live video heeft ex Mert zijn ongezouten mening gegeven over de huidige relatiestatus van zijn ex-vriendin.
Zo'n twee jaar geleden wonnen Joan en Mert de Nederlandse versie van Love Island. Ze kozen voor de liefde en wonnen een geldbedrag. Het stel heeft het een jaar met elkaar uitgehouden, maar een paar maanden geleden liep de relatie toch stuk. Op Instagram deelde zowel Joan als Mert hun persoonlijke verhaal omtrent de relatiebreuk.
Reactie van Mert
Inmiddels gaan ze allebei hun eigen weg. Hoewel Mert nog steeds single is, heeft Joan al een nieuwe man aan de haak geslagen. Ze heeft het de laatste tijd erg gezellig met Niek Marijnissen, bekend van de Bachelorette. Inmiddels heeft het stel ook een relatie. Gisteren besloot Mert live te gaan op Instagram en vragen te beantwoorden van kijkers. Op het eind van de live gaan de vragen ineens over zijn ex-vriendin Joan. Kijkers vragen zich af hoe hij tegen haar nieuwe relatie aankijkt. ''Wat vind je ervan dat Joan een andere vriend heeft en dat het zo snel is gegaan,'' vraagt een fan aan Mert. ''Tja, wat vind ik daar nou van. Ik denk dat ik dezelfde mening deel als jullie. Als zij gelukkig zijn, dan is dat zo. Het is wel snel. Als je met iemand een jaar lang een relatie hebt en je hebt van die persoon gehouden... Ik zit in ieder geval niet zo in elkaar,'' vertelt Mert.
Relatiebreuk
Ook wordt er gevraagd waarom het stel eigenlijk uit elkaar is gegaan. ''Het is heel simpel. Onze levens verschillen veel te veel. We hebben bijvoorbeeld heel andere humor en we zijn te verschillend,'' reageert Mert. Aan het single leven kan Mert maar niet wennen. ''Ik kan daar niet zo goed mee om gaan. Joan is heel erg vrij in haar doen en laten en ik vind dat dat niet hoort als je een relatie hebt. Je hoort een soort van verantwoordelijkheid af te leggen aan elkaar,'' aldus Mert.
Bron: Love & Reality