Love Island-Sebastiana zwaar onder vuur vanwege haar nieuwe vriend

Viral
door Benthe
maandag, 20 december 2021 om 14:00
Love Island-ster Sebastiana Istrate heeft haar liefdesleven altijd uit de spotlights gehouden, maar onlangs deelde ze toch een anoniem kiekje met haar huidige lover, terwijl ze samen aan het shoppen waren. Naast lieve reacties kreeg ze ook veel haat comments, want door velen werd ze uitgemaakt voor iemand die profiteert van een sugardaddy. Ai!
Op Social Media heeft Sebastiana ervoor gekozen om te reageren op de haatreacties. ''Ik krijg veel berichtjes dat mijn nieuwe vriend een sugardaddy is. Ik heb nooit eerder gedeeld met wie ik date. Ik date namelijk niet om het daten, maar om de juiste persoon te vinden en daarmee te trouwen. Het feit dat jullie - een stelletje zielige misgunnend - niets beter kunnen zeggen dan dat ik hem gebruik of dat hij een sigaar daddy is, bewijst hoe zielig jullie leven is. Mij iets misgunnen gaat jullie niets bijbrengen, rijker of slimmer maken,'' schrijft ze op Instagram.
Gelukkiger dan ooit
Sebastiana gaat verder dat ze laat zien wat ze wil laten zien. ''Jullie kennen mijn hart niet en weten niet wat ik voel. Houd je commentaar voor jezelf, want ik ben gelukkiger dan ooit. Ik heb niet alleen mijn persoon gevonden, maar ook mezelf.''
Bekijk hieronder haar bericht:
Bron: Love & Reality