Love Island-ster onthult dat hij met Jade heeft gedatet tijdens breuk met Gio

Viral
door Amber
zondag, 28 mei 2023 om 18:40
screenshot 16 2 2023 09 34 56
Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Jade en Gio een tijdje uit elkaar zijn geweest. In die periode hebben zij beiden ook verder gekeken en gedatet met anderen. Dat onthulden ze een tijd terug in zijn vlog. Wie Gio datete was wel duidelijk, maar nu weten we het ook van Jade.
Hij is zelfs een bekende!
Weer gelukkig
Inmiddels zijn Jade en Gio weer bij elkaar en gelukkiger dan ooit te voren. Dat is dus een periode anders geweest. De twee hadden er een punt achtergezet en gingen als vrienden uit elkaar. Als reden gaven ze dat ze zó veel met elkaar omgingen, dat de spanning wegging.
image 19 1024x1024 1 1024x1024
Gedatet met anderen
Tijdens de break-up trok Gio veel op met Athena, een grote fan van hem. Ze deden veel samen en werden zelfs zoenend met elkaar gezien in een club. Het was duidelijk dat hij met haar aan het daten was, maar Jade deed dat ook met een andere bekende Nederlander. Nu weten wij eindelijk met wie.
Ben je benieuwd? Klik dan door naar de volgende pagina!
Job Love Island
Misschien kun je het nog herinneren: tijdens de break-up is Jade gespot met Love Island-winnaar Job in een restaurant. Het leek op een date en dat bevestigt hij nu ook in Realitea . “Er is niks van terecht gekomen. Kijk, zij was ook gewoon nog met Gio en het was twee maanden uit", zegt hij.
job love island 2021 1024x636
Geen zin
"Het was gewoon gezellig, maar je weet gewoon dat als het nog vroeg dag is, dat het geen zin heeft. En zij is wat jonger dan ik.” Aha! Had jij dit verwacht?