Love Islands Joan eindelijk openhartig over relatie met Bachelorettes Niek

Viral
door Amber
woensdag, 24 november 2021 om 9:00
Nog niet zo lang geleden deelden Love Island-winnares Joan Pronk en Niek Marijnissen dat zij samen zijn. Fans zagen dit niet aankomen en Joan geeft nu eindelijk meer duidelijkheid.
Joan en Niek deelden vorige week een lief filmpje in hun Instagram Stories en bevestigden daarmee dat zij aan het daten zijn. In haar YouTube-video vertelt ze er meer over en laat ze weten dat de twee elkaar helemaal hebben gevonden.
Ook laat ze weten dat het voor veel volgers als een verrassing kwam. Dat begrijpt ze helemaal, maar ze legt uit dat ze al langere tijd aan het daten waren. Dit was voor haar het juiste moment om het te vertellen, omdat 'de vonken er vanaf spatten', laat ze weten. De twee hebben elkaar bij Like Me I'm Famous leren kennen en er was gelijk een klik.
De reality-ster zit helemaal in de wolken: "We kunnen zoveel lachen met elkaar, we liggen continu in een deuk. Als ik erover praat, word ik er echt heel vrolijk van. Hij is gewoon supergrappig, gezellig en sociaal. We hebben echt een klik en dat is zo belangrijk. Wij krijgen zoveel energie van elkaar, het is echt bizar."
Ze is in love, maar vindt het ook nog best wel spannend. Het kwam namelijk al vrij snel tot stand met Niek. De twee hebben nog geen relatie, maar dat zal volgens Joan niet lang meer duren. "Het is nog niet officieel, we zijn nog aan het daten. Maar ik noem het eigenlijk geen daten meer. Het is al vrij serieus en we hebben elkaars familie ook al gezien." Lief!
Bron: grazia.nl / Beeld: Instagram @joanpronk