Love Islands Joan reageert voor het eerst op breuk met Mert

Viral
door Amber
donderdag, 16 september 2021 om 13:15
Joan en Mert wonnen het vorige seizoen van Love Island, maar hebben deze week het verdrietige nieuws naar buiten gebracht dat ze uit elkaar zijn. Joan vertelt de reden achter de breuk in Roddelpraat.
"Bij deze willen Mert en ik laten weten dat we helaas een punt achter onze relatie hebben gezet", schreef Joan drie dagen geleden onder een foto van hun samen. "Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars, maar het werkte gewoon simpelweg niet." Bekijk de post hieronder:
Joan was te gast bij Roddelpraat om meer uitleg te geven over hun breuk. Over dat niemand het zag aankomen omdat ze zo 'gelukkig' leken, zegt ze het volgende: "Dat is natuurlijk wat wij op social media laten zien. Je laat graag de mooie dingen zien, maar er zit ook een andere kant aan. We hadden allebei een ander soort leven en beiden ook wel twijfels over of het wel werkte."
"We zijn heel verschillend en moesten er dus wel een streep doorheen zetten, hoe lastig het ook was", gaat ze verder. "Het voelde voor ons beiden niet zo goed meer. We hebben de beslissing samen genomen, ja. We hebben ook wel écht aangegeven dat we er mee stoppen. Het is ook geen break, want die hebben we al een keer gehad. Op gegeven moment is het genoeg zo. We hebben het geprobeerd, maar de koek is op dus we gaan nu verder met ons eigen leven."
Bron: Roddelpraat, YouTube