Love Islands Job en Esmee zetten grote stap in relatie

Viral
door Amber
dinsdag, 14 september 2021 om 12:00
De liefde spatte er gelijk vanaf tussen Esmee en Job in Love Island. De opnames zijn alweer een tijdje geleden, maar de twee zijn nog steeds dolverliefd op elkaar. Het gaat zelfs zo goed, dat ze hebben besloten om een volgende stap in hun relatie te zetten.
Het knappe stel gaat namelijk samenwonen. Esmee deelt het heugelijke nieuws in een schattige video op haar Instagram. "Zoals sommigen van jullie al wel weten, heb ik sinds kort mijn eigen plekje", vertelt ze in de video. "Ik heb natuurlijk wel bij Job lopen peilen of hij ervoor openstaat en Job wil hier ontzettend graag bij intrekken. Maar we zeiden: 'Ja, dat doen we wel over een paar maanden. Dan kijken we wel weer.’”
Ondertussen woont ze er al een paar weken en zou ze niets anders willen dan dat Job bij haar komt wonen. "Ik denk dat ik hem vandaag daarom wil vragen of hij officieel bij mij in wil gaan trekken." En tuurlijk wilde Job dat: "Zo blij en zin om te genieten in ons huissie." Zo lief! Wij wensen het stelletje veel plezier toe.
Bron: grazia.nl